تبلیغات
غذا - طرز تهیه زولبیا و بامیه

طرز تهیه زولبیا و بامیه

چهارشنبه 19 تیر 1392 02:55 ق.ظنویسنده : بهرام بهرام

 

طرز تهیه زولبیا

 

 

زولبیا

 

 

مواد لازم برای زولبیا:

 

نشاسته
200 گرم
ماست
180 گرم
آرد
20 گرم
زعفران حل شده
یك قاشق سوپخوری
روغن جامد یك قاشق چایخوری
جوش شیرین یك دوم قاشق چایخوری
آب یا گلاب یك قاشق سوپخوری

 

 

 

طرز تهیه:

 

نشاسته و ماست را مخلوط كرده، چند دقیقه ای صبر می كنیم تا نشاسته در ماست خیس خورده و به راحتی حل شود. سپس آرد را اضافه می كنیم و با همزن خوب به هم می زنیم تا مایع زولبیا صاف و یكدست شود. روغن جامد را اضافه كرده و در حین به هم زدن آب یا گلاب را همراه با زعفران حل شده به مایع اضافه می كنیم و آن را در قیف مخصوص می ریزیم.

 

در این مرحله جوش شیرین را هم اضافه می كنیم و مایع را خوب به هم زده، در حالی كه روغن روی شعله قرار دارد، زولبیا را توسط قیف در روغن كاملا داغ به صورت دایره های بزرگ و كوچك فرم می دهیم و بلافاصله پس از كمی سرخ شدن آنها را پشت و رو می كنیم.

 

زولبیاها را در شربت قرار می دهیم و پس از15- 10 دقیقه آنها را از شربت خارج كرده و در صافی قرار می دهیم تا شربت اضافه آن خارج شود.

 

 

مواد لازم برای شربت:


شكر
2فنجان
آب
یك فنجان
گلاب
2 قاشق سوپخوری
زعفران حل شده
یك قاشق مرباخوری
آبلیمو یك قاشق مربا خوری

 



طرز تهیه شربت :


آب و شكر را روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا بجوشد. بعد گلاب و زعفران را اضافه كرده، سپس آبلیمو را می ریزیم. پس از چند جوش، شربت آماده شده را از روی شعله بر می داریم.
یادآوری: برای سرخ كردن بامیه و زولبیا از روغن مایع استفاده كنید، چون روغن جامد باعث سفت شدن آنهاخواهد شد.


آخرین ویرایش: یکشنبه 30 خرداد 1395 12:29 ب.ظ

 
دوشنبه 30 مرداد 1396 11:28 ق.ظ
My brother suggested I may like this website. He was totally right.

This post actually made my day. You cann't consider just how so
much time I had spent for this information! Thanks!
سه شنبه 17 مرداد 1396 05:05 ق.ظ
Hi this is kind of of off topic but I was wanting to
know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code
with HTML. I'm starting a blog soon but have no coding skills so I wanted to get
guidance from someone with experience. Any help would be
enormously appreciated!
شنبه 14 مرداد 1396 01:46 ق.ظ
This paragraph provides clear idea in support of the new visitors
of blogging, that genuinely how to do running a blog.
شنبه 7 مرداد 1396 09:29 ق.ظ
I enjoy what you guys are up too. This sort of clever work and coverage!
Keep up the excellent works guys I've incorporated you guys to blogroll.
دوشنبه 21 فروردین 1396 08:42 ب.ظ
I’m not that much of a internet reader to be honest but
your blogs really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site
to come back down the road. Cheers
دوشنبه 21 فروردین 1396 06:54 ق.ظ
A fascinating discussion is worth comment. I believe that you ought to write more on this subject,
it might not be a taboo matter but typically folks
don't discuss such topics. To the next! Best wishes!!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر