تبلیغات
غذا - طرز تهیه کباب سنتی

طرز تهیه کباب سنتی

پنجشنبه 7 آبان 1394 11:46 ق.ظنویسنده : بهرام بهرام

 

اب کوبیده سنتی

 

گوشت ران گاو 250 گرم   .   قلوه گاه گاو 300 گرم   .   دنبه گوسفند 250 گرم

پیاز 250 گرم   .   زعفران 1/2 قاشق چایخوری   .   نمک و فلفل مقداری

 


 

طرز تهیه :  پیازها را پوست بکنید و بشوید و با دنده ریز رنده یا چرخ کنید ، روی پیازها نمک بپاشید و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس آب پیاز را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید.

 


 

گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را چرخ کنید سپس نمک بزنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید سپس مخلوط گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود ، پس از استراحت به مخلوط گوشت و پیاز آب گرفته نمک و فلفل و زعفران بزنید و باهم چرخ کنید سپس خوب ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود.

 

برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنار دست تان قرار دهید ، دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب با آب کمی مرطوب کنید ، کمی از مایه کباب بردارید واز اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید ، در پایان ابتدا و انتهای مایه کباب را به سیخ بچسبانید.

 


 

پس از آماده شدن تمام سیخ ها را 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( بهترین نوع طبخ برای کباب کوبیده آتش ذغال است اما میتوانید کباب ها را درون فر نیز اماده کنید ).

 

سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید ، آتش را آرام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست ( در زمان طبخ کباب ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود ).

 

نکته ها : میتوانید گوشت را چرخ کنید و نمک بزنید و داخل فریزر بسته بندی کنید و در زمان تهیه کباب با پیاز آب گرفته مخلوط کنید و پس از 1 ساعت استراحت داخل یخچال به سیخ بکشید ، در بعضی از روش ها مایه کباب 1 شب داخل یخچال استراحت داده و سپس کباب میشود.

 


آخرین ویرایش: پنجشنبه 7 آبان 1394 11:48 ق.ظ

 
دوشنبه 16 مرداد 1396 02:46 ب.ظ
Hello! This is my first comment here so I just wanted to give a quick shout out and tell you I truly
enjoy reading your blog posts. Can you suggest any other blogs/websites/forums
that go over the same topics? Thanks!
جمعه 13 مرداد 1396 09:14 ب.ظ
Hi i am kavin, its my first occasion to commenting anyplace, when i read this piece of writing i
thought i could also create comment due to this good
paragraph.
دوشنبه 9 مرداد 1396 10:22 ب.ظ
Can I simply say what a relief to discover someone that really knows what they are discussing on the
internet. You certainly realize how to bring an issue to light and make it
important. A lot more people need to check this out and understand this side
of the story. I can't believe you are not more popular
since you surely have the gift.
شنبه 7 مرداد 1396 09:39 ق.ظ
It's an amazing article for all the web viewers; they will take benefit from it I am sure.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 06:24 ق.ظ
Unquestionably consider that that you said. Your favourite justification appeared to be
at the net the easiest thing to consider of. I say to you, I definitely get annoyed even as other people consider issues that they plainly don't realize about.

You controlled to hit the nail upon the top and also outlined out
the entire thing without having side-effects ,
other people can take a signal. Will likely be back to get more.
Thank you
پنجشنبه 24 فروردین 1396 02:24 ق.ظ
What's up to all, as I am genuinely keen of reading this blog's post to be updated regularly.
It consists of fastidious material.
دوشنبه 21 فروردین 1396 11:12 ب.ظ
Hi, I do think this is an excellent web site.
I stumbledupon it ;) I will come back yet again since
i have saved as a favorite it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to guide other people.
دوشنبه 21 فروردین 1396 06:47 ق.ظ
Hey there, I think your site might be having browser compatibility issues.
When I look at your blog site in Firefox, it looks
fine but when opening in Internet Explorer, it has
some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!

Other then that, excellent blog!
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر