تبلیغات
غذا - مایکروویو ودستور چند نوع غذا با ان

مایکروویو ودستور چند نوع غذا با ان

شنبه 30 اردیبهشت 1391 06:18 ب.ظنویسنده : بهرام بهرام

 

برنج

 

 

مواد لازم :

 

برنج 2 لیوان ( 400 گرم)

آب 3.5 لیوان

روغن 50 گرم

نمك به مقدار كافی

طرز تهیه:

 

برنج، آب، نمك و روغن را در ظرف می ریزیم ظرف را بدون درپوش به مدت 17ـ15دقیقه قدرت 100% در مایكروویو قرار می دهیم تا آب برنج تمام شود. سپس برنج را همزده و در وسط ظرف جمع میكنیم. در ظرف را می گذاریم و به مدت 16ـ14 دقیقه قدرت40% در مایكروویو قرار می دهیم تا برنج كاملاً دم بكشد. میزان آب برنج بستگی به جنس آن هم دارد.

 

ته چین مرغ

 

 

مواد لازم :

 

برنج 300 گرم

مرغ 800 گرم

ماست 1 پیمانه

تخم مرغ 2 عدد

زعفران 1 قاشق چایخوری

نمك به مقدار كافی

 

طرز تهیه:

 

برنج را آبکش می کنیم، مرغ را خرد می کنیم و با چاقو قسمتهای مختلف آنرا سوراخ می کنیم و آغشته به 2 قاشق غذاخوری روغن و نمک می کنیم به مدت 20-17 دقیقه با قدرت %80 درمایکروویو می گذاریم در این فاصله یکبار مرغ را پشت و رو می کنیم سپس استخوانهای مرغ را می گیریم زعفران را در کمی آب جوش حل می کنیم و با تخم مرغ و ماست مخلوط می کنیم و برنج آبکش شده را به این مایع اضافه می کنیم. سپس کف ظرف را چرب می کنیم و نصف مخلوط برنج را در ظرف می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم وروی آنرا با مرغ خرد شده می پوشانیم و مجدداً مابقی مخلوط برنج را روی مرغ می ریزیم ظرف را با در پوش به مدت 15 دقیقه و با قدرت %60 در مایکروویو می گذاریم. سپس درظرف را برداشته و روی برنج را آغشته به روغن و زعفران حل شده در آب جوش می کنیم و ظرف را بدون در روی سه پایه به مدت 15-20 دقیقه با مایکرو %60 و گریل (کلیدترکیبی) قرار می دهیم تا سطح برنج طلایی شود.

 
نان گردویی

 

 

مواد لازم :   

تخم مرغ  1 عدد
شیر هموژنیزه 60 میلی لیتر
كره  100 گرم
آرد سفید  175 گرم
شكر  75 گرم
خرما  75 گرم
موز  1 عدد
گردو  50 گرم
خاك قند  قدری

 

طرز تهیه :

شیر تخم مرغ و کره آب شده را خوب با هم مخلوط کنید و هم بزنید تا کاملاً پف کند ، شکر و آرد را نیز به آن اضافه کنید. هنگامیکه  آرد را اضافه کردید مخلوط را زیاد به هم نزنید. گردو ، خرما و موز ( له شده ) را نیز در آن بریزید . سپس یک ظرف مناسب نسبتاً مسطح با دیواره 3 الی 4 سانتی متر انتخاب کرده مقداری ته و اطراف ظرف را چرب کرده ، مخلوط را داخل آن بریزید و ظرف را مدت 12 - 10 دقیقه با قدرت 70% داخل مایکروفر قرار دهید . پس از پایان زمان پخت ظرف را بیرون آورده و اجازه دهید تا سرد شود. سپس روی آن را با خاکه قند و موز حلقه شده تزئین نمایید. ( بهتر است در طول مصرف نان گردویی ، روی آن را بپوشانید تا از خشک شدن آن جلوگیری شود).

 

کیک شکلاتی

 

 

مواد لازم :   

تخم مرغ  4 عدد
كره  100 گرم
شكر  130 گرم
آرد سفید  110 گرم
كاكائو  2 قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه  150 میلی لیتر
پکینگ پودر  1 قاشق مرباخوری
روغن  1 قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه :

 

تخم مرغ ها را همراه شکر خوب هم زده تا کاملاً سفید و سفت شود کره و شیر را به آن اضافه کنید تا خوب مخلوط شود. یک ظرف مخصوص مایکروفر را تا نیمه آب کرده و آن را به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید.(البته این مرحله برای دستگاه هایی است که فاقد کانوکشن هستند، در صورت داشتن کانوکشن برای گرم کردن فر در این مرحله از آن استفاده کنید.) آرد ، پکینگ پودر و پودر کاکائو را خوب مخلوط کرده و آن را به مایه کیک اضافه کرده و در این مرحله تنها با یک چنگال و به مقدار کم هم بزنید که مخلوط شود. یک ظرف گود مناسب را انتخاب کرده مقداری روغن مایع در آن ریخته و تمامی دیواره ظرف را روغن اندود نمایید. سپس مایه کیک را داخل آن ریخته و ظرف آب که تا این مرحله کاملاً جوش آمده و باعث شده فضای داخل مایکروفر داغ شود، بیرون آورده و ظرف کیک را داخل مایکروفر قرار دهید و سریع در مایکروفر را ببندید و آن را به مدت 10 دقیقه با قدرت 70% داخل مایکروفر قرار دهید.
توجه :
بهتر است پس از اتمام این زمان تا 5 دقیقه بعد از آن درب مایکروفر باز نشود.

 

خورش فسنجان

 

 

مواد لازم :   

گردو  125 گرم
رب انار 100 میلی لیتر
گوشت مرغ  450 گرم
شكر  3 قاشق سوپخوری
آب  550 میلی لیتر
پیاز داغ   3 قاشق سوپخوری
شیر هموژنیزه  قدری
زعفران  قدری


 

طرز تهیه :

 

گردو را در یک ظرف کم عمق مناسب (بشقاب گود ) ریخته و به مدت 6-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید و در این مدت یکبار آن را هم بزنید . مرغ را همراه گردو ، پیاز داغ ، آب ، نمک و زعفران در یک ظرف مناسب گود ریخته و به مدت 20 دقیقه با قدرت 100% با درب داخل مایکروفر قرار داده ، سپس رب انار و شکر را به آن اضافه کرده و آن را به مدت 12-10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکرو فر قرار دهید .
 

میگو به همراه سس

 

 

مواد لازم :   

میگو تازه  500 گرم
شیر هموژنیزه  1 فنجان
آرد سفید  1 قاشق سوپخوری
كره  150 گرم
خامه  100 گرم
آب  2 فنجان
جعفری ساطوری شده  قدری
فلفل  قدری
نمك  قدری

 

طرز تهیه :

 

طرز تهیه سس میگو :


کره را در یک کاسه پیرکس به مدت 1 دقیقه در مایکروفر با قدرت 100% بگذارید سپس آرد را داخل کره بریزید و مدت 2 دقیقه دیگر در مایکروفر با همان قدرت قرار دهید تا کمی تفت داده شود. شیر را کم کم داخل آرد و کره بریزید و نمک و فلفل به آن اضافه کنید و کاملاً مخلوط را هم بزنید و مدت 3-4 دقیقه در مایکروفر با قدرت 50% بگذارید تا سس کمی غلیظ شود سپس خامه را نیز به ان اضافه کنید .

طرز تهیه میگو :


میگو ها را از داخل پوست در آورده ، تمیز کرده ، بشوئید دو لیوان آب در یک ظرف پیرکس بریزید و یک قاشق نمک و فلفل نیز به آن اضافه کنید . ظرف را در مایکروفر با قدرت 100% بگذارید تا به جوش آید. سپس میگوها را داخل آن بریزید 8-6 دقیقه دیگر در مایکروفر با همان قدرت قرار دهید تا بپزد ، بعد میگو ها را آبکش کرده و با سس آماده شده مخلوط نموده و کمی جعفری خرد شده روی آن بپاشید .

 

همبرگر

 

 

مواد لازم :   

گوشت چرخ كرده  100 گرم
پیاز  1 عدد
تخم مرغ  1 عدد
آرد سوخاری  2 قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی  3 قاشق سوپخوری
جعفری ساطوری شده  1 قاشق سوپخوری
نان همبرگری  2 عدد
روغن  1 قاشق سوپخوری
فلفل  قدری
نمك  قدری
 

 

طرز تهیه :

 

ابتدا گوشت را با پیاز رنده شده، آرد سوخاری ، تخم مرغ ، نمک و فلفل مخلوط کرده خوب مالش دهید بطوریکه که قطعات گوشت از هم جدا نشود. سپس گوشت را 3-2 قسمت کرده و به شکل گرد درآورید و آن را در یک بشقاب مناسب که در آن یک قاشق روغن مایع ریخته اید ، پهن کرده و مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید ( بهتر است در بین این فاصله یکبار گوشت را پشت و رو کنید ). همبرگر های آماده شده را میان نان همبرگری گذاشته و سس گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را روی آن بریزید .

 

کمپوت سیب

مواد لازم :   

سیب  500 گرم
شكر  100 گرم
وانیل  1 قاشق مرباخوری
آب  400 میلی لیتر

طرز تهیه :

 

سیب ها را پوست گرفته و بنا به سلیقه خود  آنها را خرد کرده و داخل یک ظرف گود مناسب بریزید و آب را به آن اضافه کرده و درب آن را گذاشته و  به مدت 5-4 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس شکر را به آن اضافه کرده مقداری آن را هم بزنید . درب ظرف را گذاشته و مجدداً به مدت 6-5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید(در این فاصله نیز آن را یکبار هم بزنید).

 

لازانیا

 

مواد لازم :   

گوشت چرخ كرده  300 گرم
لازانیا  600 گرم
پنیر پیتزا  400 گرم
سس گوجه فرنگی  قدری
رب گوجه فرنگی  3 قاشق سوپخوری
پیاز داغ 4 قاشق سوپخوری
فلفل سبز دلمه ای  2 عدد
قارچ  200 گرم
آب  2 لیتر
زعفران  نصف قاشق مرباخوری
كره  25 گرم
روغن  1 قاشق سوپخوری
فلفل  قدری
نمك  قدری

 

 طرز تهیه :

 

طرز تهیه مایه گوشت :


گوشت چرخ کرده ، فلفل دلمه ای ، قارچ ، پیاز داغ ، نمک و فلفل را مخلوط کرده آن را به مدت 10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار می دهیم . سپس مقداری از رب گوجه فرنگی را در ظرف دیگری با آب جوش حل کرده مقداری زعفران و کره به آن اضافه کرده و آن را به مدت 3-2 دقیقه در مایکروفر قرار می دهیم و آن را به مایه فوق اضافه کرده روی ظرف را پوشانده و مجدداً به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار می دهیم .

طرز تهیه لازانیا :


یک ظرف مناسب انتخاب کرده آب را داخل آن ریخته و به مدت 10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر می ریزیم تا آب به جوش آید . سپس مقدار کمی روغن مایع ( یک قاشق غذا خوری ) و نمک به آب اضافه کرده و ورقه های لازانیا را داخل آن قرار می دهیم و ظرف را به مدت 8-6 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار می دهیم . سپس آن را آبکش می کنیم .
یک تابه مناسب انتخاب کرده و یک لایه از ورقه های لازانیا را داخل آن قرار داده روی آن را مقداری سس گوجه فرنگی ریخته و سپس یک لایه از گوشت و یک لایه پنیر می ریزیم . بدین ترتیب می توان لایه ها را دو بار تکرار کرد. درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار می دهیم . سپس درب ظرف را برداشته و 5 دقیقه دیگر با قدرت 100% آن را داخل مایکروفر قرار می دهیم .

 

نیمرو

 

 

مواد لازم : 

تخم مرغ  2 عدد
كره  12 گرم یا روغن  12 گرم

طرز تهیه :

 

ابتدا کره یا روغن را در یک ظرف پیرکس ریخته و به مدت 30 ثانیه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. سپس تخم مرغ ها را داخل ظرف محتوی کره بشکنید و یک سوراخ کوچک روی زرده ها ایجاد نمایید و آن را بمدت 1 دقیقه الی 1 دقیقه و 30 ثانیه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید . بهتر است درب ظرف را بصورت نیمه بگذارید که از پاشیده شدن غذا به دیواره داخلی مایکروفر جلوگیری شود. بدین ترتیب نیمرو آماده می باشد .
توجه :

در صورتیکه برای مصرف کره یا روغن محدودیت دارید ، می توانید نیمرو را بدون روغن یا کره درست کنید .

 

جوجه كباب

 

 

مواد لازم : 

 

سینه مرغ 500 گرم

پیاز 1 عدد

اب لیمو 1 قاشق غذاخوری

روغن مایع 3 تا 2 قاشق غذاخوری

زعفران و نمک به میزان لازم

 

طرز تهیه:

 

پیاز را شسته و از رنده درشت رد می كنیم سینه مرغ را به قطعات كوچك خرد می كنیم آنرا آغشته به نمك،‌ زعفران حل شده در آب جوش روغن و آبلیمو كرده و پیاز را نیز به آن اضافه می كنیم و تمام مواد را كاملاً با هم مخلوط می كنیم و می گذاریم 3ـ2 ساعت بماند سپس قطعات مرغ را روی سه پایه فلزی (بلند) به مدت 12-10 دقیقه قدرت 60% و گریل قرار می دهیم (كلید تركیبی) تا سطح مرغ برشته شود. در این فاصله یك بار مرغ را زیر و رو می كنیم.

حلوا

 

 

مواد لازم :

 

آرد سفید 250 گرم

روغن 200 گرم 

شکر 200 گرم

اب نصف تا1 پیمانه 350 میلی لیتر

گلاب نصف پیمانه

زعفران نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه:

 

شكر، گلاب، زعفران و آب را در ظرف ریخته و كاملاً با هم مخلوط می كنیم ظرف را بدون درپوش به مدت 5-4 دقیقه با قدرت 100% در مایكروویو می گذاریم شربت حلوا آماده است. آرد و روغن را در ظرف مسطحی با هم مخلوط می كنیم. آنرا به مدت 13ـ11 دقیقه قدرت 100% زمان می دهیم بعد از گذشت 5 دقیقه از زمان 2 تا 3 بار آرد را هم می زنیم تا رنگ آن طلایی گردد سپس شربت آماده شده را با آرد تفت داده شده در بیرون از مایكروویو با هم مخلوط می كنیم.

 

عدس پلو

 

مواد لازم :


برنج  300 گرم
عدس 100 گرم
كشمش  4 قاشق غذاخوری
زعفران  نصف قاشق چایخوری
نمك به میزان لازم  
شكر  2 قاشق غذاخوری  

 

طرز تهیه :   


برنج و عدس را جداگانه از 2 ساعت قبل خیس می كنیم. عدس را به همراه 1.5ـ1 لیوان آب و 1 قاشق غذاخوری روغن در ظرف گودی قرار داده بطوریكه آب روی عدس را بگیرد. ظرف را با درپوش به مدت 12ـ10 دقیقه قدرت 100% در مایكروویو قرار می دهیم تا عدس پخته شود سپس برنج را به همراه 3ـ2.5 لیوان آب (بسته به نوع برنج) كمی نمك و 3 قاشق غذاخوری روغن مایع در ظرف گودی ریخته و به مدت 16ـ13 دقیقه قدرت 100% بدون درپوش زمان می دهیم تا آب برنج خشك شود سپس عدس را با برنج مخلوط كرده و ظرف را با درپوش به مدت 14ـ12 دقیقه  با قدرت 40% زمان می دهیم تا عدس پلو دم بكشد.
در صورت تمایل می توانیم كشمش را با 1 قاشق غذاخوری روغن و شكر و زعفران حل شده در آبجوش مخلوط كرده و به مدت 2ـ1.5 دقیقه و قدرت 60% در مایكروویو قرار دهیم و بعد با عدس پلو مخلوط كنیم.

 

خورش قارچ

 

 

مواد لازم :


قارچ  400 گرم
سینه مرغ  600 گرم
آرد  1 قاشق غذاخوری
پیازداغ  2 قاشق غذاخوری
زعفران آب گرفته  1 قاشق غذاخوری
روغن  2 قاشق غذاخوری
شیر  دو سوم لیوان (200 میلی لیتر)

نمك،‌ فلفل و آبلیمو 

به میزان لازم

 

طرز تهیه :


سینه مرغ را به قطعات كوچك خرد كرده و آغشته به روغن مایع می كنیم و به همراه قارچ خرد شده و پیاز داغ و كمی نمك درون ظرف گودی قرار می دهیم، ظرف را بدون درپوش به مدت 5 دقیقه قدرت 100% در مایكروویو می گذاریم تا مواد تفت بخورد سپس مواد را هم می زنیم و نصف لیوان آب را به همراه زعفران به مواد اضافه می كنیم و ظرف را با درپوش به مدت 17ـ15 دقیقه قدرت 100% در مایكروویو می گذاریم آرد را در شیر سرد حل كرده و به همراه آبلیمو به غذا اضافه می كنیم و ظرف را بدون در به مدت 4ـ3 دقیقه قدرت 100% در مایكروویو قرار می دهیم در این فاصله یكبار غذا را هم می زنیم.
در صورت تمایل می توان 1 عدد زرده تخم مرغ را كاملاً با چنگال بزنیم و در 1 دقیقه مانده به اتمام زمان به مواد اضافه كنیم.

 


آخرین ویرایش: شنبه 30 اردیبهشت 1391 06:21 ب.ظ

 
پنجشنبه 16 شهریور 1396 04:27 ق.ظ
You really make it appear so easy with your presentation however I in finding this topic
to be actually one thing that I think I would never understand.
It seems too complex and very vast for me. I'm taking a look ahead
in your subsequent put up, I'll try to get the
dangle of it!
چهارشنبه 15 شهریور 1396 10:47 ق.ظ
ممنون از وبلاگ خوبتون
شنبه 14 مرداد 1396 12:52 ب.ظ
Hello Dear, are you truly visiting this web page on a regular basis, if so after that you will absolutely obtain good experience.
دوشنبه 25 اردیبهشت 1396 01:32 ب.ظ
Hi there very nice site!! Guy .. Beautiful ..
Superb .. I will bookmark your website and take the feeds additionally?
I'm glad to seek out numerous helpful info right here in the publish,
we need work out extra strategies in this regard, thank you for sharing.
. . . . .
چهارشنبه 23 فروردین 1396 10:22 ب.ظ
Hi my loved one! I wish to say that this post is awesome, great written and include almost all
important infos. I would like to see more posts like this .
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر