تبلیغات
غذا - طرز تهیه انواع ترشی جات و سالاد

طرز تهیه انواع ترشی جات و سالاد

چهارشنبه 3 خرداد 1391 06:44 ب.ظنویسنده : بهرام بهرام

 

روش تهیه‌ی سالاد کرفس با مغز گردو


کرفس، کاهو، سیب زمینی، تخم مرغ، مغز گردو، نمک، فلفل، مایونز و آب لیمو را با هم خوب مخلوط می‌کنیم.

سالاد کرفس

مواد لازم:

مغز کرفس خرد شده                     3 پیمانه

مغز کاهو خرد شده                        3 پیمانه

سیب زمینی پخته و خرد شده        2 پیمانه

تخم مرغ پخته و خرد شده              2-1 عدد

سس مایونز                                   1 پیمانه

سینه‌ی مرغ                                  1 پیمانه سرخالی

مغز گردو خرد شده                        2/1 پیمانه

سرکه یا آب لیمو                            به مقدار کافی

نمک و فلفل                                  به مقدار کافی

 

طرز تهیه:

* کرفس، کاهو، سیب زمینی، تخم مرغ، مغز گردو، نمک، فلفل، مایونز و آب لیمو را با هم خوب مخلوط می‌کنیم.

* ته قالب مورد نظر را خیس کرده و کیسه‌ی فریزر را درون آن قرار داده و به قالب می‌چسبانیم.

* بعد ته آن را کمی سس مالیده و سالاد را درون آن ریخته فشار می‌دهیم و برای چند ساعت در یخچال قرار داده و سپس آن را در ظرف مناسب بر می‌گردانیم.

* از برگ‌های تازه‌ی کرفس نیز مقداری خرد کرده و در سالاد می‌ریزیم.

نوش جان

روش تهیه ترشی قارچ و زیتون


خوردن ترشی با تمامی غذاها یه حال دیگه‌ای دارد چون ترشی اشتها را تحریک می‌کند و سبب پرخوری می‌شود پس مراقب غذا خوردن خود باشید.


ترشی قارچ و زیتون

مواد اولیه:

قارچ ورقه شده و زیتون بدون هسته          از هر کدام دو پیمانه

موسیر                                                     نصف پیمانه

سیر                                                        نصف پیمانه

نمک                                                        به میزان لازم

فلفل سبز                                                چهار عدد

پودر کاری                                                 یک قاشق غذاخوری

پودر انبه                                                   چهار قاشق غذاخوری

روغن زیتون                                              پنج قاشق غذاخوری

سرکه                                                      به میزان لازم

فلفل سیاه و زردچوبه                               از هر کدام یک قاشق چای‌خوری

 

طرز تهیه:                                                                                                      

* برای تهیه این ترشی خوشمزه تمام مواد را با هم مخلوط کرده و سرکه را تا جایی اضافه می‌کنیم که روی مواد را بپوشاند * بعد از یک هفته ترشی ما آماده می‌باشد.

 

نکته:

این ترشی را در جای خنک مانند یخچال نگهداری کنید.

روش تهیه‌ی سالاد انار


حالا که فصل، فصل انار است، از آن به هر صورتی در برنامه‌ی غذایی‌تان استفاده نمایید؛ سالاد هم یکی از این روش‌ها است.

سالاد انار

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر

انار دون شده                        3 پیمانه

کلم قرمز                              1 پیمانه

بروکلی                                یک دوم پیمانه

گل کلم                                یک دوم پیمانه

مغز گردو                              یک دوم پیمانه

گلپر                                    1 قاشق غذاخوری

مغز کرفس                          یک دوم پیمانه

نمک و فلفل                        به میزان لازم

 

روش تهیه

* گردوها را از چند ساعت قبل در آب خیس کرده و سپس پوست روی آن را بگیرید و خرد کنید.

* کرفس، کلم، گل کلم و بروکلی را به قطعات کوچک خرد کنید.

* گلپر، نمک، فلفل و دانه های انار را با هم مخلوط کنید سپس در ظرف بزرگی همه مواد سالاد را ریخته و در صورت تمایل سس مقداری آب لیمو، ماست و نمک و گلپر( یا سس مایونز) به سالاد اضافه نموده و سرو کنید.

 

ترشی بامیه

ترشی بامیه

مواد لازم:

بامیه                               یک کیلو

موسیر تازه                      3 عدد      

سیر                               3 تا 4 حبه

جعفری و ترخون تازه       50 گرم 

نعنا خشک                     1 تا 2 قاشق غذاخوری

سرکه سفید                   به میزان لازم

 

طرز تهیه:

بامیه ها را بشویید و ساقه شان را کوتاه کنید(خیلی کم کوتاه کنید تا مایع لزجی که درون آن ها است خارج نشود و ترشی حالت لیز پیدا نکند).

بامیه ها را روی یک پارچه تمیز پهن کنید و صبر کنید تا آب آن ها خشک شود.

ترشی بامیه

بامیه ها را به صورت لایه به لایه با سیر، موسیر، جعفری و ترخون تازه و نعناع خشک، داخل یک ظرف شیشه ای تمیز و خشک بریزید.

داخل شیشه سرکه بریزید ‌تا حدی که روی مواد را بگیرد.

درب ظرف را محکم بندید. در صورت دلخواه می توانید یک عدد کیسه فریزر روی سر شیشه بگذارید و سپس درب آن را ببندید تا هوا نکشد.

20 روز بعد ترشی قابل مصرف است.

 

نکات:

* اگر تردی بامیه را دوست ندارید، می توانید قبل از ریختن در شیشه، آن را کمی در آب بجوشانید. سپس در آبکش بریزید تا آب آن برود و بعد از سرد شدن داخل شیشه بریزید.

بامیه

* حتما موقع پاک کردن، بامیه های زده دار و نصفه را جدا کنید.

* بعضی ها طعم تند سرکه را دوست ندارند و به سرکه، آب هم اضافه می کنند. یادتان باشد برای این ترشی، از آب جوشیده و نمک کمتری استفاده کنید (حدود یک هشتم شیشه).

* می توانید موسیر و سیر و سبزی ها را اضافه نکنید، ولی پیشنهاد می کنم نعنا خشک را به هیچ وجه حذف نکنید.

* اگر ترشی لیز شد، می توانید آب آن را کاملا دور بریزید و یک بار دیگر با سرکه پُر کنید.

 

اگر می خواهید با فوت و فن آشپزی آشنا شوید، اینجا را کلیک کنید.

سالاد جوانه گندم

سالاد جوانه گندم

سعی کنید در تهیه ی این سالاد،‌ برای طعم بهتر از آب لیموی تازه و اگر در دسترس نبود، از سرکه بالزامیک استفاده کنید.

 

مواد لازم برای 4 نفر:

جوانه گندم             یک پیمانه

لوبیا سبز               نصف پیمانه

ذرت نیم ‌پز شده    نصف پیمانه

پیازچه                   6 عدد

گوجه فرنگی کوچک                4 عدد

گردوی خرد شده                    2 قاشق غذا خوری

زیتون سبز بدون هسته           نصف پیمانه

جعفری تازه خرد شده            2 قاشق غذا خوری

آب لیموی تازه                        2 تا 4 قاشق غذا خوری

روغن زیتون                            2 قاشق غذا خوری

سبزی‌ جات خشک معطر       یک قاشق غذا خوری

نمک و فلفل                          به مقدار لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا لوبیا سبز و ذرت‌ ها را با مقداری نمک جوشانده و بپزید.

سپس آن ‌ها را از آب بیرون آورده و بگذارید خنک شوند.

جعفری،‌ گردو، گوجه فرنگی و پیازچه ‌ها را خرد کنید و ذرت، لوبیا سبز، زیتون و جوانه گندم را به آن ‌ها اضافه کنید.

نمک،‌ فلفل، پودر سبزی ‌جات معطر، آب لیمو و روغن زیتون را به مخلوط فوق اضافه کنید و خوب هم بزنید.

سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و قبل از سرو، یک ساعت آن را در یخچال خنک کنید.


آخرین ویرایش: - -

 
یکشنبه 26 شهریور 1396 12:40 ق.ظ
Hello, this weekend is pleasant in favor of me, as this point in time i am reading this enormous educational
paragraph here at my house.
دوشنبه 30 مرداد 1396 11:06 ق.ظ
Great post.
شنبه 14 مرداد 1396 01:18 ب.ظ
Have you ever thought about writing an ebook or
guest authoring on other sites? I have a blog based upon on the same ideas you discuss and would
love to have you share some stories/information. I
know my readers would value your work. If you're even remotely interested,
feel free to shoot me an email.
سه شنبه 10 مرداد 1396 08:11 ب.ظ
We are a group of volunteers and opening a new scheme in our
community. Your web site provided us with valuable information to work on. You've done a
formidable job and our whole community will be thankful to you.
یکشنبه 24 اردیبهشت 1396 11:02 ب.ظ
Thankfulness to my father who informed me on the topic of this
webpage, this webpage is truly remarkable.
جمعه 25 فروردین 1396 01:16 ب.ظ
Thanks for some other informative blog. Where else may just I get that kind
of information written in such an ideal way? I have a project
that I am simply now operating on, and I've been on the
glance out for such information.
شنبه 9 شهریور 1392 05:06 ب.ظ
خوبن
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر