تبلیغات
غذا - طرز تهیه فالوده و انواع بستنی

طرز تهیه فالوده و انواع بستنی

پنجشنبه 4 خرداد 1391 06:06 ب.ظنویسنده : بهرام بهرام

 
طرز تهیه فالوده خانگی
مواد لازم :

نشاسته : 250 گرم

آب : 2 لیوان

گلاب : یك سوم لیوان
طرز تهیه :
آب و نشاسته را مخلوط كرده و در قابلمه نچسب می ریزیم ، و آن را روی حرارت اجاق قرار داده و با قاشق چوبی مرتب به هم می زنیم تا مایه فالوده بجوشد . سپس گلاب را اضافه كرده و آن را به هم می زنیم تا غلیظ و كاملاً كشدار و سفت شود و مانند توپ در وسط قابلمه قرار گیرد ( برای این كار باید حداقل 20 دقیقه وقت صرف كنیم ) . سپس در ظرف بزرگی ، آب و یخ فراوان می ریزیم و آن را نزدیك چرخ گوشت قرار می دهیم ، پنجره چرخ گوشت را به آن وصل كرده و مایه فالوده را در چرخ می ریزیم . ظرف یخ را طوری قرار می دهیم كه رشته های فالوده داخل آن بریزد . مرتب و به آرامی ، با دست آن را زیرورو می كنیم . ( بهتر است این كار با دستكش انجام شود تا دست یخ نكند ) .

پس از اتمام كار مقداری یخ را خرد كرده و كمی گلاب و شربت آبلیمو اضافه می كنیم . در موقع سِرو می توانیم روی آن كمی شربت آبلیمو بریزیم و با یك حلقه لیمو ترش برش زده ، آن را تزئین كنیم .


بستنی هلو یا زردآلو یا گلابی





مواد لازم:
هلو یا زرد آلو یا گلابی=5/1 کیلو
شکر=150 گرم
آب=نیم لیتر(2 لیوان)
آبلیمو=3 تا 4 قاشق سوپخوری
خامه=150 گرم
پودر قند=3 قاشق سوپخوری
طرز تهیه:
هسته هلو یا زردآلو را می گیریم.پوست هلو را گرفته در صورت استفاده از گلابی،آن را پوست کرده،به وسیله ماشین مخصوص به شکل پوره له می نمائیم. آب را با شکر مخلوط نموده،می جوشانیم تا شکر حل شود. پس از آنکه محلول آب و شکر سرد شد،پوره میوه را با آن مخلوط کرده،در ظرف فلزی می ریزیم و در جایخی قرار می دهیم. دوسه بار آن را بیرون می آوریم و هم می زنیم تا بستنی خود را بگیرد ولی یخ نزند.
بستنی را با قاشق مخصوص گرد در بستنی خوری می گذاریم؛خامه را نیز با پودر قند مخلوط کرده،هم می زنیم تا سفت شده،فرم بگیرد. بعد آن را در قیف می ریزیم و روی بستنی را تزئین می نماییم.
برای تهیه بستنی از کمپوت این میوه ها هم می توان استفاده کرد. در این صورت شکر لازم نیست.همچنین در صورت مصرف کمپوت،آب نباید اضافه شود و آب کمپوت مصرف می شود.

آخرین ویرایش: - -

 
شنبه 25 شهریور 1396 07:29 ب.ظ
Hey! I could have sworn I've been to this site before but
after reading through some of the post I realized it's new to me.
Anyways, I'm definitely delighted I found it and I'll
be book-marking and checking back frequently!
دوشنبه 30 مرداد 1396 10:18 ق.ظ
Have you ever thought about creating an e-book or guest authoring on other blogs?
I have a blog based on the same ideas you discuss and would love to
have you share some stories/information. I know my visitors would value
your work. If you're even remotely interested, feel free to send
me an e-mail.
شنبه 14 مرداد 1396 11:53 ق.ظ
I was suggested this web site through my cousin. I'm now not certain whether this publish is written via him as no one else recognise such designated about my
problem. You're wonderful! Thank you!
جمعه 25 فروردین 1396 02:17 ق.ظ
Very good blog you have here but I was wondering if you knew of any message
boards that cover the same topics discussed here?
I'd really love to be a part of group where I can get comments from other experienced individuals that share the same
interest. If you have any suggestions, please let me know.
Thanks!
سه شنبه 15 فروردین 1396 12:39 ب.ظ
Everyone loves what you guys tend to be up too.
This kind of clever work and reporting! Keep up the terrific works guys I've added you guys to my blogroll.
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر